Doğayı Birlikte Koruyalım

Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Çevre Yürüyüşü gerçekleştirildi. Dr. Nuri Bayar İlkokulu önünden başlayan yürüyüş, AKM’de son buldu. Yürüyüşe katılan çevre gönüllülerine teşekkür eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, “Geleneksel Çevre Yürüyüşü’ne katılan ve bizleri yalnız bırakmayan gönüllülere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çevre haftası

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği ve SATSO tarafından düzenlenen, 3 – 7 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri başladı. Program kapsamında Geleneksel Çevre Yürüyüşü gerçekleştirildi. Dr. Nuri Bayar İlkokulu önünden başlayan ve Çark Caddesi güzergahından yürüyen çevre gönüllüleri arasında Sakarya Vali Yardımcısı Adem Saçan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, Büyükşehir Belediyesi personeli, Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Atatürk Lisesi öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Kulübü, STK’lar, Toyota Boschoku Fabrikası çevre sorumluları ve gönüllüleri, çeşitli firma temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Gönüllülere teşekkür

Doğa Koleji Bando Takımı eşliğinde yürüyen gönüllüler, Adapazarı Kültür Merkezi önünde etkinliği tamamladı. Yürüyüşe katılan gönüllülere, günün anısına çam fidesi ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Programın ardından açıklamalarda bulunan Çevre Korum ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızda çevre bilincini oluşturmak, çevreye karşı daha duyarlı hareket etmelerini sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında da Geleneksel Çevre Yürüyüşü’nü gerçekleştirdik. Geleneksel Çevre Yürüyüşü’ne katılan ve bizleri yalnız bırakmayan gönüllülere çok teşekkür ediyorum” dedi.