Yaz Kursları için geç kalmayın

Büyükşehir Belediyesi SAMEK yaz kurslarında kayıtlar başladı. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, "9 branşta eğitim vereceğimiz kurslarımızın son kayıt tarihi 17 Haziran. İlk ders zilinin 24 Haziran'da çalacağı yaz kurslarımıza tüm öğrencilerimizi bekliyoruz." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Yaz Kurslarına kayıtlar 3 Haziran'da başladı. SAMEK Yaz Kursları'nda 9 branşta eğitim verileceğini belirten Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, "İlköğretim 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediğimiz yaz kurslarımızda bu yıl, keman, gitar, bağlama, resim, karikatür, fotoğrafçılık, satranç, İngilizce ve bilgisayar branşlarında eğitimler verilecek. Kurslarımıza kayıtlar başladı. İlgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Son kayıt 17 Haziran

Arifiye SAMEK Eğitim Merkezi'nin yaz kursları ile faaliyete geçeceğini duyuran Fuat Bilgin, "Yaz kurslarımıza katılmak isteyen öğrenciler, 444 40 54 (Dâhili: 3434) numaralı telefondan bilgi alabilir, 3–17 Haziran tarihleri arasında SAMEK merkezlerine şahsen başvurarak kayıt yaptırabilirler. Yaz Kursları, 24 Haziran 23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kursiyerler, SAMEK Çarşı (Kent Meydanı yanı), Karaman SAMEK, Korucuk Merkez ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Binası ile Akyazı, Arifiye ve Sapanca şubelerinde ders alabilecek. Arifiye SAMEK Eğitim Merkezi yaz kurslarımızla birlikte faaliyete geçecek. Tüm öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.