Sakarya VİB’in Başkanlık ve Yönetim hizmet binası; Sakarya Büyükşehir Otobüs Terminali’nde açıldı
 

Sakarya VİB Turizm’in İdari Hizmet Binası; düzenlenen muhteşem törenle; Sakarya Büyükşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde hizmete açıldı.
 
Vali Büyük ve Vekil Özkoç

Sakarya VİB Turizm Kooperatifi’nin Başkanlık ve Yönetim İdari Hizmet Binası; düzenlenen muhteşem törenle; Sakarya Büyükşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde hizmete açıldı. Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli’nin duasıyla açılan Sakarya VİB Turizm’in açılış kurdelesini; “Hayırlı olsun” dilekleriyle, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya il Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya VİB Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Azder, VİB Turizm Genel Müdürü Adnan Kayabaş ve Sakarya VİB Turizm Kooperatifi Başkan Yardımcısı Suat Akın tarafından kesildi.
 
Yoğun katılım

Açılışa; Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal,  Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Mustafa Özcan, Sakarya Otobüs İşletmeleri ve Esnaflar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Atan, Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Abdurrahman Yıldız, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Evin Metro Yönetim Kurulu Başkanı Halit Evin, Öz Bolu Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Bayrak, Düzce Güven Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Resul Üçüncü, Kocaali Star Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altıntaş, Geyve Otobüsçüler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demir, il genel ve belediye meclis üyeleri, otobüs işletmecileri, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. Davetliler açılış sonrası binayı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.
 
156 şube ve günlük 148 sefer
Müşterilerinin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmek amacıyla, otobüs sahiplerinin bir araya gelerek ‘Birlikten Güç Doğar' ilkesi ise 54 araç ve zengin kadrosuyla 27 Mayıs 1997 tarihinde kurulan ve ilk seferine 29 Ekim 1997 tarihinde başlayan Sınırlı Sorumlu Sakarya VİB Kooperatifi; kuruluşundan bugüne kadar aldığı mesafe Türkiye genelinde örnek teşkil ediyor. Türkiye genelinde 156 şubeye ulaşan ve günlük 148 sefer sayısı ile yılda yaklaşık 2 milyon yolcu taşıyan Sakarya VİB Turizm; “Sakarya VİB sizindir – Biz bir aileyiz” sloganlarıyla 15 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.