Sakarya; Travel Turkey İzmir 2013’e büyük ilgi gördü
 
Sakarya; Travel Turkey İzmir Fuar’ından döndü
 
İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 6 - 9 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleşen “Travel Turkey İzmir 2013’e katılan Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün standını, yoğun ziyaretçi akınına uğradı.
 
Yoğunluk

Türsab, İzfaş ve Hannover Messe Internatıonal’ın İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda, 6 - 9 Aralık 2012 tarihleri arasında ortaklaşa düzenlediği “Travel Turkey İzmir 2013’e; “Adapazarı Belediyesi, Taraklı Belediyesi & Taraklı Termal, Tuna Tan ve Elmas Garden Inn ile birlikte katılan Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün standı; fuar boyunca yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Travel Turkey İzmir 2013’de 3 Holl’de bulunan Sakarya standı ilk günü Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Sakarya eski Valisi olan İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Çağatay yollarda Program Yapımcısı ve Sunucusu Çağatay Şahin ile Uşak’ın Dünyaca ünlü meşhur Tarhanacısı Tarhana Baba ziyaret etmişti. Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz; “Bir takım seyahat acenteleriyle görüşerek, onların Sakarya’ya Turist getirmesini sağlıyoruz. Burada değişik illerin ve acentelerin standını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduk Fuarı ziyaret eden özel müteşebbislerle Sakarya’daki muadilleriyle tanıştırma fırsatı elde ettik” dedi.
 
Protokol

Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz ve AFA Kültür Merkezi Sorumlusu Volkan Nurcalı’nın koordinatörlüğünü yürüttüğü ve yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Sakarya Standını son günü ise; Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Faruk Şahin, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Çorum Valisi Sabri Başköy

ile Sakarya eski Emniyet Müdürü olan İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ziyaret etti. Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, AFA Kültür Merkezi Sorumlusu Volkan Nurcalı, Tuna Tan’dan Kemal Tan, Elmas Garden Inn’de Genel Müdür Mehmet Yüce, Adapazarı Belediyesi’nden Kültür Müdürü Özkan Gümülcineli, Taraklı Belediyesi’nden Başkan Yardımcısı Naim Nalbant’ın davetlilerle ilgilendiği Sakarya standında davetlilere; Tuna Tan’ın Kabak Tatlısı ve lokumları ikram edildi.