Sakarya Trabzonlular Derneği geçtiğimiz gün Hızırtepe Erkek Öğrenci Yurdunda kalan çocuklara yemek düzenledi.
 
Hızırtepe erkek örgenci yurduna düzenlenen yemeğe Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu, Dernek Sosyal İşler Konisyonu üyesi Yasemin Güven, Dernek üyelerinden Nurcan Şen, Selcan Akan ve birçok üye katıldı.
 
Biz her zaman yanlarındayız ya siz?
Başkan Demircioğlu “ biz dernek olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Onların sosyal hayata katılmaları en başta sevgiyle sonra eğitimle başlar. Bu gençlerimizi hayata tutundurmak onları sosyal, çalışan, okuyan bir birey olmalarında yardımcı olmak tüm insanlığın üstlenmesi gereken görevdir. Biz dernek olarak bunun bilincindeyiz ve her zaman çocuklarımızın yanında olacağız” şeklinde konuştu.
 
Halk Oyunu Öğreniyorlar
Hızırtepe Erkek öğrenci yurduna düzenlenen yemekten sonra Trabzonlular Derneği halk oyunu öğretmenleri gençlere Karadeniz yöresinin halk oyunlarını öğreterek eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı. Hızırtepe erkek öğrenci yurt müdürü Ali Faruk Berber “ Sakarya Trabzonlular derneği her zaman bize destek oldular. Hiçbir konuda bizi yalnız bırakmadılar. Bu yüzden en başta sayın dernek başkanımız Ahmet Tufan Demircioğlu olmak üzere tüm dernek üyelerine teşekkür ederim” dedi.