Terminal’de Yüzler Gülüyor

Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bizim tek derdimiz sizlerin yüzünün gülmesidir. Terminal bizim değil, sizindir. Burada şehrimize yakışan, sizin işlerinize uygun ne tür bir çalışma yapılacaksa beraberce karar verelim. Terminalimizin yararına olacak her türlü çalışmayı destekleyeceğiz” dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen buluşmaya Evin Metro Turizm sahibi Halit Evin, Sakarya VİB Turizm Başkanı Seyhan Azder, Sakarya Özcanlar Yolcu Taşımacılığı sahibi Fikri Cengiz, Terminal İşletme Müdürü Abdurrahman Yıldız ve çok sayıda esnaf katıldı. Başkan Toçoğlu, düzenlenen buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her şeyden evvel böyle güzel bir ortamda birlikte bulunma imkânı sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler sizlerin yüzünün gülmesi için çalışıyoruz. Terminal bizim değil, sizindir. Burada şehrimize yakışan, sizin işlerinize uygun ne tür bir çalışma yapılacaksa beraberce karar verelim. Her türlü çalışmayı destekleyeceğiz” diye konuştu.

Bu mekânlar sizin

Başkan Zeki Toçoğlu, Terminal’e canlılık kazandırma amacı ile yeni projeler üzerine çalıştıklarını belirtti. Terminal esnafının da bulundukları ortama sahip çıkmasının önemine değinen Başkan Toçoğlu, “Bu güzel ortama ve mekânlara sahip çıkarsanız, bu ortamları geliştirmeye çalışırsanız biz de Büyükşehir Belediyesi olarak destek olacağız. Yapılan işlerden duyduğunuz memnuniyet bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Allah işlerinizde kolaylıklar versin. Yeni projelerimiz var.


Terminal esnafının yüzünü güldürmek için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Hac ve umre organizasyonlarını buradan başlattık. Biz her zaman yanınızda olacağız. Bu mekânlar sizin, size uygun ve layık bir şekilde geliştirip yaşatmaya çalışalım”  ifadelerini kullandı.

Esnafları tek tek gezdi

Buluşmanın sonunda Başkan Toçoğlu, Terminal İşletme Müdürü Abdurrahman Yıldız ile alan içerisinde yapılan çalışmaları inceledi. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu, hayırlı işler diledi. Yeni binasına taşınan Sakarya VİB Turizmi ziyaretinde ise Sakarya VİB Turizm Başkanı Seyhan Azder’e hayırlı olsun dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na Sakarya Özcanlar Yolcu Taşımacılığı sahibi ve Sakarya Otobüs İşletmeleri ve Esnafları Derneği Başkan Yardımcısı Fikri Cengiz plaket takdim etti. Sakarya Otobüs İşletmeleri ve Esnaflar Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Toçoğlu, konferans salonunda Büyükşehir Terminali’nde yapılan yeniliklerin anlatıldığı sunumu izledi ve gerçekleştirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediyesi Terminal İşletme Müdürü Abdurrahman Yıldız’ı tebrik etti.