Başkan Ekrem Yüce, “Acımız çok büyük. Şehit olan Piyade Er Selim Gedik kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Hakkari'de hain teröristler tarafından döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Er Selim Gedik son yolculuğuna uğurlandı. Baba ocağı olan Karapürçek’te gerçekleştirilen cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sakarya şehidini son yolculuğuna uğurladı

Sakarya şehidini son yolculuğuna uğurladı

Milletimizin başı sağ olsun

Teröre asla boyun eğmeyeceklerini vurgulayarak cenazenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Acımız çok büyük. Hakkari'de hain teröristler tarafından döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Er Selim Gedik kardeşimizi son yolculuğuna uğurladık. Kahramanımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Sakarya şehidini son yolculuğuna uğurladı

Senegalden Dönen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'da ceanzeye katılarak şöyle bir mesaj yayınladı ; "Şehidimiz Piyade Er Selim Gedik’i son yolculuğuna uğurladık. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez"