Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şubesi (MÜSİAD; Sakarya Şubesi Yöneticileri; her hafta gerçekleştirdikleri üye ziyaretlerini sürdürüyor.
 
MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ve Yönetim Kurulu üyeleri; her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak sürdürdükleri protokol, üye adayı ve üye işyeri ziyaretlerine devam ediyor. MÜSİAD Sakarya Şubesi; üyeleri yerinde ziyaret etme, sorun ve isteklerini dinleme ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunma amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında önceki günde;  Sakarya Gazeteciler Cemiyeti, Toprak Turizm, Akademi Eğitim Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri ile Murat Süt Ürünleri’ni ziyaret etti.
 
Cemiyet, Toprak, Eğitim ve Süt

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdikleri ziyarette Cemiyet Başkanı Sezai Matur ve Yönetim kurulu üyeleriyle görüşen MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ve Yönetim Kurulu üyeleri; Sakarya’nın ve medyanın sorunları ile çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. MÜSİAD Üyeleri ardından sırasıyla; Toprak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toprak, Akademi Eğitim Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Bolat ve Murat Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Gülçe ile görüştü. Ziyarette; MÜSİAD çalışmaları ve üye işyerlerinin çalışmaları hakkında karşılıklı sohbetler yapıldı.