Vekil Hasan Ali Çelik; hastane ve hastaları ziyaret etti
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik; beraberindeki partisinin Erenler İlçe Başkanı Osman Hira ile birlikte Sakarya Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Fuat Erdem’i ve hastaları ziyaret etti.
 
Bir takım ziyaretler için Sakarya’nın Erenler İlçesi’ne gelen TBMM’nin en çok çalışan ve Sakarya’nın en çok gezen Milletvekillerinden AK Parti Sakarya Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Hasan Ali Çelik; ilk olarak partisinin Erenler İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Vekil Çelik; parti ziyaretinde İlçe Başkanı Osman Hira ve İl Genel Meclis Üyesi İşadamı Süleyman Kotan ile bir süre görüşerek, küçük bir kızın kendisine verdiği gülü, büyük sevgi ile alarak, teşekkür etti.
 
Göynük, Bursa, Eskişehir ve İstanbul’dan hastalar geliyor

Ardından beraberindeki partisinin Erenler İlçe Başkanı Osman Hira ile birlikte T.C Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik; burada Başhekim Doç. Dr. Ali Fuat Erdem’den hastane ve hastanenin sorun ve istekleri hakkında bilgi aldı. Doç. Dr. Ali Fuat Erdem ile birlikte hastaneyi gezen Vekil Hasan Ali Çelik; hastaları ziyaret ederek, onlara “geçmiş olsun” dileklerinde bulunarak, hasta ve hasta yakınlarının tek tek isteklerini dinledi. Daha sonra Göğüs Hastalıkları Bölümü’nü ziyaret eden Vekil Çelik; burada Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Muzaffer Yılmaz ve ekibiyle hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında hasta ve yakınlarının memnuniyetiyle karşılanan Vekil Çelik; ziyaret esnasında Göynük, Bursa, Eskişehir ve İstanbul’dan yatan hastalarla görüştü.
 
Hemşire sıkıntısı

Milletvekili Hasan Ali Çelik’e Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinin yetersiz olduğunu belirten Başhekim Erdem; hastaneye yoğun talep olduğunu söyledi. Hastanede ortalama 485 yatağın dolu olduğunu ifade eden Başhekim Erdem; 72 akademik personel ile günlük 3 bin 500 hastaya poliklinik hizmeti verildiğini, 1000 hastanın da ufak operasyon olmak üzere günlük 4 bin 500 hastanın giriş yaptığını söyledi. Erdem ayrıca; hastaneye en azından 175 hemşireye de gerek olduğunu sözlerine ekledi. Vekil Çelik ayrıca; Üniversite yıllarında beraber çalıştığı personel ile yakından ilgilendi.