Bir takım ziyaretler için Sakarya’ya gelen Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser; Hakiş Demirdöküm Yetkili Servisi’nin açılışını gerçekleştirdi.
 
Bir takım ziyaretler için Türk Demirdöküm Fabrikaları Şirketi yöneticileriyle birlikte Sakarya’ya gelen Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser; 15’inci ildeki 36’ıncı Demirdöküm Yetkili Servisi Sakarya Bayii olan Adem Bilgen’e ait Hakiş Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin açılışını gerçekleştirdi.
 
DAVETLİLER
Can Organizasyon’la Tığcılar Mahallesi Küçükosman Sokak’ta (Kız Meslek ve Eczacılar Odası karşısı) gerçekleşen açılışa; CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Demirdöküm Pazarlama ve Satış Direktörü Erdem Ertuna, SATSO 7. Meslek Komitesi Yöneticileri, Demirdöküm yetkilileri, işadamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.
 
BAŞARILI KİŞİLİK
Açılışta konuşan Sakarya Milletvekili Engin Özkoç; SATSO 7. Meslek Komitesi ve Başkanı Hakiş Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bilgen’in işinde her zaman başarılı olduğunu, bunun örneğini de SATSO Meclis Başkanlığı döneminde yaşadığını söyledi.
 
DUYGUSAL BAĞLAR
Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser ise konuşmasında Hakiş Demirdöküm Servisi’nin hayırlı olmasını dileyerek; Vaillant Grubu'nun 1999 yılındaki depremde Adapazarı ve İzmit'te destek faaliyetleri yürüttüğünü, bu yönden Adapazarı ile duygusal bağları bulunduğunu ifade etti.
 
SATIŞ SONRASI HİZMET
Demirdöküm Pazarlama ve Satış Direktörü Erdem Ertuna ise konuşmasında; Demirdöküm'ün 57 yıldır gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını belirterek, satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi. Hakiş Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bilgen’de açılışına katılan herkese teşekkür etti. (Levent CANDAN / SAKARYA)