Sakarya Büyükşehir Belediyesi, altyapı, kültür ve sanat, eğitim ve sağlık hizmetlerine önem verirken Sakarya’nın üstyapısında da çalışmalarını hızla sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yılın Aralık ayında  dikilen laleler, vatandaşlara birbirinden güzel görüntüler sunarak şehri bambaşka bir güzelliğe kavuşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda da, kavşaklara, orta refüjlere, Kent Park ve Yenikent Park gibi mesire alanlarına Aralık ayında dikilen laleler çiçek açtı.



Rengarenk açan laleler, şehirde güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Vatandaşlar renk renk açan lalelerin fotoğraflarını çekti. Yapılan açıklamada, Sakarya’da altyapı, kültür ve sanat, eğitim, sağlık hizmetlerine önem verilirken Sakarya’nın üstyapısında da çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Şehrin her noktasını Sakarya’ya yakışır bir güzelliğe kavuşturma hedefi ile uğraş verildiğinin altı çizilen açıklamada, lalelerin Mayıs ayının sonuna kadar şehre renk vereceği, Sakaryalıların çiçeklere zarar vermemesi ve yaşanan görüntünün keyfini çıkarması gerektiği ifade edildi.