Kültür Dernekleri En Büyük Zenginliğimizdir

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Kafkas Kültür Derneği Başkanı Orhan Sarı ve yeni yönetimini misafir etti. Kültür derneklerinin Sakarya için öneminden bahseden Başkan Toçoğlu, Sarı ve yönetimine başarılar diledi. Dernek Başkanı Orhan Sarı ise verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

Sakarya Kafkas Kültür Derneği Başkanı Orhan Sarı ve yeni yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Toçoğlu, “Sakarya, Anadolu’dan, Balkanlardan, Kafkaslardan gelen insanlarımızın kardeşçe ve huzur içerisinde yaşadığı müstesna bir şehirdir. Bu kardeşliğin en büyük mimarları kuşkusuz derneklerdir. Kültür derneklerini biz çok önemsiyor ve çalışmalarını destekliyoruz. Kültür Dernekleri en büyük zenginliğimizdir. Derneklerimizle her zaman güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Bunu devam ettireceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kafkas Kültür Derneği Başkanı Orhan Sarı ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın kardeşliğe, dayanışmaya verdiğini önemi çok iyi biliyoruz. Derneklere verdiği destek de bizleri çok mutlu ediyor. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.