AK Parti Sakarya Kadın Kolları’nın her ay ayrı bir ilçede gerçekleştirdiği  İlçe Başkanları Toplantısı bu ay Söğütlü ilçesinde yapıldı. Toplantı, AK Parti Söğütlü İlçe Kadın Kolları Başkanı Süreyye ŞAHİNLER’in ev sahipliğinde Poyrazlar’da gerçekleştirildi.
 
Sakarya’nın 16 ilçesinden gelen İlçe Kadın Kolları Başkanlarına hem yerel hem de genel siyasetle ilgili istişarede bulunan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem ERDOĞAN ATABEK, ilçe teşkilatlanmaları ve yereldeki çalışmalarla ilgili her ilçenin raporlarını inceledi.
 
AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları bünyesindeki ilçe teşkilatlarında yapılan etkinliklere dair hazırlanan aylık faaliyet raporlarının incelendiği toplantıda, geçtiğimiz ay ilçelerinde en fazla faaliyet yapan ilçe Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı oldu.
 
AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan ÖZDEMİR ÇOLAKOĞLU yaptıkları faaliyetler ve teşkilat çalışmaları hakkında katılımcılara geniş bilgiler verdi. Konuşmasının ardından İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem ERDOĞAN ATABEK, Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan ÖZDEMİR ÇOLAKOĞLU’nu çalışmalarından dolayı tebrik ederek, kendisine çiçek takdim etti.
 
Ayrıca AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan KARAKAŞ’ın da misafir olarak katıldığı toplantıda KARAKAŞ, kadınların siyasetteki yeri ve öneminden bahsetti. Ayrıca AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan KARAKAŞ; İlçe Kadın ve İlçe Gençlik Kolları ile birlikte yürüttükleri kolektif çalışmalar ve uyumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantıdan ayrıldı.