Önceliğimiz Vatandaşımızın Memnuniyetidir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ferizli İlçe Belediyesi'nde gerçekleştirilen çalışma alanını gezen ve Ferizli İlçe Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'tan bilgi alan İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, "Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Gerçekleştirilen çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ferizli'ye 20 bin ton asfalt

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı asfalt sezonunun açılması ile birlikte yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Ferizli İlçe Belediyesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'tan bilgi aldı. Çalışmalarının sürdüğü Ferizli Kavşağı ve İnönü Mahallesi'nde toplam 2 bin ton asfalt döküldüğünü ifade eden Soğuk, "Ferizli Kavşağı ve İnönü Mahallesi'nde yürütülen çalışmalarda 2 bin ton asfalt döküldü. Mahalle aralarında ve caddelerde süren çalışmalarımız tamamlandığında 20 bin ton asfalt atmış olacağız. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Ayhan Sefer Üstün ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Üstün, incelemelerde bulundu

Çalışmaları yerinde inceleyen ve Ferizli İlçe Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'tan bilgi alan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, yürütülen çalışmaların vatandaşlar adına önemli bir gelişme olduğunu belirterek, "İlçe Belediye Başkanımızdan gerekli bilgileri aldık. Çalışmalar Ferizli için, vatandaşlarımız için çok önemli. Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Gerçekleştirilen çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.