Sakarya; EMİTT 2013 kahvaltısına damgasını durdu
 
Sakarya; EMİTT 2013’te 8. Salonu’nda stantları bulunan Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Kocaeli, Yalova ve Zonguldak illeri ile birlikte fuarın ikinci gününde; ortak kahvaltıda bir araya gelerek, davetlilere kendi yöre yemeklerinden ikram etti. Kahvaltıda Sakarya’nın yöresel yemekleri büyük ilgi gördü.


EMİTT 2013’de ortak kahvaltı

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında gerçekleşen “17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın 8. Salonu’nda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği’ne (BAKAB) bağlı illerle işbirliğinde stant açan 9 il; EMITT 2013’in ikinci gününde düzenlediği ortak kahvaltı programı ile davetlilere kendi yöre yemeklerinden ikram etti. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği ve illerin birbirinden farklı ve lezzetli yöresel yemeklerinin sergilediği kahvaltıda; Akyazı Belediyesi “Abaza Acıkası ve Çeyrek Peyniri”, Kaynarca Belediyesi “Tam Buğday Ekmeği ve Tereyağı”, Kocaali Belediyesi “Kestane Balı ve Kavrulmuş Fındık”,,  Köfteci İsmail “Ispanaklı Arnavut Böreği, ”Taraklı Belediyesi “Uhud Tatlısı, Köpük Helvası ve Cevizli Çörek”, Sasa Deluxe Tesisleri “Su Böreği ve Kuru Pasta”, Elmas Garden Inn “Patatesli Börek” ile Sapanca Belediyesi de “Su” ikramında bulundu.