Sakarya Dayanışma ve Düşünce
Platformu; Durmak bilmiyor…
 
Sakarya Dayanışma ve Düşünce Platformu; Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’nu ziyaret ederek; baronun çalışmaları hakkında bilgi alarak, kendi çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
 
Kurulduğu ilk günden beri kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdüren Sakarya Dayanışma ve Düşünce Platformu; önceki günde Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’nu makamında ziyaret ederek;

“hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. İkili görüşmelerin gerçekleştirdiği ziyarette; çalışmaları hakkında ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Sakarya Dayanışma ve Düşünce Platformu üyeleri; Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’nu aylık düzenledikleri toplantıya davet etti.
 
Bağımsız adliye ve baro binası


Sakarya Dayanışma ve Düşünce Platformu üyelerinin ziyaretinde kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu; baronun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Adapazarı merkezinde düşünülen bağımsız adliye binası ve baro binası hakkında da Sakarya Dayanışma ve Düşünce Platformu üyeleriyle birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu; adliye binası ve baro binasının merkezde olmanın önemini anlattı. Ziyarette ayrıca; Sakaryaspor’un gidişatı ve Sakarya’nın geleceği ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.