İnşallah Sakarya sağlıkta çok daha iyi noktalara ulaşacak” dedi. 

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya 16 ilçesi ve yaklaşık 932 bin nüfusu ile kronik bir sorunu bulunmayan şehirlerimizden biri. Sakarya’nın daha yaşanabilir bir şehir olması adına beraberce çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir ve 16 ilçemiz AK Parti’li belediyelere ait. Son Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde de yüzde 70’lik bir başarı elde ettik. İnşallah bu ivmeyi koruyacağız. Şehrimize vermiş olduğunuz destekler için tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından Bakan Müezzinoğlu’na günün anısına hediye takdim etti. 

Yeni Yatırımlar
Sakarya’da bulunuyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Sakarya’ya sağlık alanında çok önemli yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin temelini atacağız. İhale süreçleri tamamlanmış olan projeler var. Yeni dönemde projelendireceğimiz yatırımlar var. İnşallah Sakarya sağlıkta çok daha iyi noktalara ulaşacak” ifadelerini kullandı.

Sakarya Farkı
Bakan Müezzinoğlu, “Sakarya bereketli bir ilimiz. Şehircilik ve imar konusunda gerekli yapılaşmalar ile Sakaryalılar geleceğe daha güvenle bakacak. Benim özelimde de Sakarya’nın ayrı bir yeri var. İlk kez Türkiye’ye eğitim için geldiğim yıllarda bir ay Sakarya’da kaldım. Bugünlere gelişimde Sakarya’nın önemli bir yeri var. Kendimizi Sakarya’ya borçlu hissediyoruz. Tüm çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.