Soprano hizmette...
 
Soprano Kafe Restaurant;  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle, Adapazarı'nda görev yapan medya temsilcileri için kahvaltı düzenledi. Soprano; ayrıca basın mensuplarına; kafe restaurantı da tanıttı.
 
Soprano Kafe Restaurant; açılışı öncesinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı'nda, Adapazarı'nda görev yapan medya temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelerek, kafe restaurantım tanıtımını gerçekleştirdi. Keyifli gecen kahvaltıda Soprano Kafe Restaurant İşletme Ortakları Tolgay Koçak ve Volkan Koçak; mekanları hakkında basın mensuplarına bilgi vererek, sorularını yanıtladı. Soprano Kafe Restaurant'ın 200 metrekare kapalı ve 100 metrekare acık alanı ile Sedat Kırtatepe Caddesinde hizmet veren bir işletme olduğunu belirten Soprano Kafe Restaurant İşletme Ortakları Tolgay Koçak ve Volkan Koçak; teras katının ise yaz aylarında faaliyete geçireceklerini söyledi.
 
Açılış 18 Ocak Cuma günü
Soprano Kafe Restaurant'ın resmi açılışının 18 Ocak Cuma günü Saat: 14.00'te yapılacağını bildiren İşletme Ortakları Tolgay Koçak ve Volkan Koçak; İşletme Müdürlüğünü Seçil Topaloğlu'nun üstlendiği Soprano Kafe Restaurant'ta 10 personel çalıştığını söyledi. Damak tadına ve kaliteye önem verenlerin müdavimi olacağı ve farklı mimarisi ile de göz dolduran Soprano Kafe Restaurant; Dünya mutfağından sunduğu farklı lezzetleri, Soprano specialleri, çocuklara özel menüleri ve diyet yemekleri ile oluşturduğu zengin menüsünü ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Tolgay Koçak ve Volkan Koçak; güler yüzlü personeli ile kaliteli hizmeti ilke edinen Soprano Kafe Restaurant; şehrin kalabalığını arkada bırakacak, sakin bir ortamda vakit geçirmek ve farklı lezzetler denemek isteyenlerin mekanı olacağını söyledi.