Lokantacı esnafı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Vatandaşlarımıza en iyiyi, en kaliteli hizmeti götürme çabası içerisindeyiz. Hedefimizde sadece milletimize hizmet var” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirde görev yapan lokantacı esnafı ile bir araya geldi. Orman Park’ta gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Serdar Gök, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda esnaf katıldı. Esnafımızın emrindeyiz

Gerçekleştirilen toplantıda esnafı şehir genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendiren, esnafın görüşlerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz esnafımızın emrindeyiz. Şehrimizde düzeni sağlamak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyiyi, en kaliteli hizmeti götürme çabası içerisindeyiz. Ülkemizde ki gelişimi de göz ardı edemeyiz. 12 yıl evvel nerelerdeydik, bugün nerelerdeyiz. Bütün bu gelişim, istikrar sayesinde oluyor. Hamdolsun, şehrimiz de belirli bir seviyeye ulaştı. Hedefimizde sadece milletimize hizmet var” diye konuştu.

Çalışmalarımıza devam ediyoruz

Konuşmasının devamında şehir genelinde sağlanan birlik ve beraberlik ortamını da değerlendiren Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun, şehrimizdeki her kesimle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün sizlerle bir araya geldik, görüşlerinizi dinledik. Sizden aldığımız talepleri çok ciddi bir şekilde takip edeceğiz, bunu da göreceksiniz. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun, hayırlı müşteriler versin” ifadelerini kullandı.

Esnaftan Toçoğlu’na teşekkür

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Adapazarı Lokantacılar Aşçılar Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Serdar Gök ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Tüm esnaf arkadaşlarımız bu toplantıdan dolayı gerçekten çok mutlu oldu. Taleplerimizi iletme fırsatı bulduk. Sayın Başkanımıza bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.