Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, yoğun kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan ana caddeler ve toplu taşıma güzergâhlarında 24 saat boyunca kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler kar mesaisinde. Kar yağışlarına bağlı olarak yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediyesi olarak kar yağışının vatandaşlarımızı olumsuz etkilememesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin 3 farklı noktasında, şehir merkezi, Serdivan ve Yenikent Bölgesi’nde toplanma merkezi oluşturduk. Ekiplerimiz Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda olan ana caddeler ve toplu taşıma güzergâhlarında kar yağışının başlaması ile birlikte gece gündüz kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Yenikent Bölgesi’nde herhangi bir sorun yaşanmıyor.

Bu konuda vatandaşlarımıza da küçük bir hatırlatma da bulunmak istiyorum; lütfen araçlarına kış lastiklerini takmayı unutmasınlar.” diye konuştu.