Büyükşehir uyardı

“Dışarıda kalanları bize haber verin”

Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışının şehre yaşattığı olumsuz etkiyi en aza indirmek için ekipler oluşturarak çalışmalarını sürdürüyor. Kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlarımız için de çalışma başlatıldı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak sokakta kalmış vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Vatandaşlarımız 24 saat bizleri arayabilirler” dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi soğuk hava ve yoğun kar yağışının şehir hayatına olan olumsuz etkisini en aza indirmek için yürüttüğü çalışmalara hızla devam ediyor. Kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlarımız için çalışma başlatıldı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, çalışmayla ilgili, “Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun kar yağışından dolayı hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışma yürütüyoruz. Kalacak yeri olmayan kimsesiz vatandaşlarımıza 24 saat hizmet verebilmek için çalışma başlattık.” diye konuştu.

Haber verin

Davut Yüce, “Duyarlı vatandaşlarımızdan bize destek vermelerini bekliyoruz. Vatandaşlarımız soğuk havada sokakta yaşayan, gidecek yeri olmayan biri ile karşılaştıkları takdirde hemen ALO 153 Çözüm Masası, 44 44 054 ve 277 54 10 ALO Zabıta numaralı telefonları arayarak bize haber verebilirler” ifadelerini kullandı.