Toçoğlu barış temsilcileriyle buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkçe Olimpiyatları için dünyanın dört bir yanından Sakarya’ya gelen öğrencileri misafir etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Toçoğlu, “Türkçe Olimpiyatları her geçen yıl daha da gelişerek ve büyüyerek devam ediyor. ‘Evrensel barışa doğru’ temasıyla Sakarya’mızda çok güzel bir organizasyona daha şahit olacağız. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.

Evrensel Barışa Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bu yıl 11.si düzenlenen Türkçe Olimpiyatları için dünyanın birçok yerinden Sakarya’ya gelen öğrencileri makamında misafir etti. Türkçe Olimpiyatları Sakarya İl Koordinatörü Remzi Çinemre’den çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Zeki Toçoğlu, öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Öğrencilerin minik performansları ile renk kattığı ziyarette düşüncelerini aktaran Başkan Toçoğlu, “Kültürümüzü dünyanın her yerinde tanıtmak için yoğun gayretle çalışmalarını sürdüren herkesi tebrik ediyorum. Türkçe Olimpiyatları ile öğrenciler dünyaya barış ve kardeşlik mesajları veriyor. Olimpiyatlar her geçen yıl daha da gelişerek ve büyüyerek devam ediyor. Bu yıl ‘Evrensel barışa doğru’ temasıyla şehrimizde çok güzel bir organizasyona daha şahit olacağız. Emeği geçenleri tekrar tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu’na Teşekkür

Türkçe Olimpiyatları Sakarya İl Koordinatörü Remzi Çinemre, ziyarette kendilerine ilgi gösteren Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Çinemre, “Sayın Başkanımızın bizlere desteği ve açıklamalarından onur duyduk. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Organizasyon için hazırız. İnşallah Sakarya, Türkçemizi dünyaya tanıtan bu sevgi dolu kardeşlerimizin mesajlarına, evrensel barışa tekrar tanık olacaktır” şeklinde konuştu.