Büyükşehir asfalt sezonuna hazır

Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iktisadi teşekküllerinden İSFALT ile birlikte Asfalt ve İş Sağlığı Güvenliği konulu eğitim düzenledi. 2 gün süren eğitimde asfalt üretimi, asfaltta kalite kontrol esasları, asfaltta yenilikler, asfalt uygulamaları, iş sağlığı ve güvenliği konularında teknik personele bilgiler verildi.

Asfalt eğitimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İktisadi Teşekküllerinden İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İSFALT)  desteği ile Asfalt ve İş Sağlığı Güvenliği konulu 2 gün süren eğitim verdi. Eğitime Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan ve İSFALT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Sönmez ile Yol Bakım Onarım Şube Müdürlüğü asfalt ekibi katıldı.

Verimlilik artacak

Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, yenililikleri takip etmenin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Turan, “Yenilikler eğitimlerle takip edilmeli. Bu hizmet noktalarındaki uygulamaların verimliliğini ve etkinliği arttırır. Üretim ve uygulama alanlarındaki uzmanlığıyla bilgi ve tecrübe birikimine sahip İSFALT’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

En iyi hizmet

İSFALT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Sönmez ise imkânlar ölçüsünde en iyi hizmeti vatandaşa sunmak zorunda olduklarını dile getirdi. Sönmez, “Asfalt uygulamaları, önemli hizmet alanlarından biri olduğu için eğitimlerle kendimizi geliştireceğiz. Büyükşehir Belediyesi ile faydalı bir uygulama gerçekleştirdik. Kendilerini tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Hangi konularda?

Gerçekleştirilen eğitim ile ilgili bilgi veren Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Murteza Oktar, “2013 yılı teknik eğitim programı kapsamında düzenlediğimiz ‘Asfalt ve İş Sağlığı Güvenliği’ eğitimi 2 gün sürdü. Eğitim, asfalt üretimi, asfaltta kalite kontrol esasları, asfaltta yenilikler, asfalt uygulamaları, iş sağlığı ve güvenliği konuları kapsadı. İSFALT yetkililerine ve personelimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.