Hayırlı Bayramlar Sakarya

Şehir genelinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Başkan Toçoğlu, “Huzur ve kardeşlik içinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı’nın, Sakarya’da farklı kültürel grubun huzur içerisinde, kardeşçe yaşadığı huzur iklimin Türkiye’ye örnek olarak yayılmasına vesile olmasını arzu ediyorum. Sakarya’mız, sağlanan birlik, beraberlik ve huzur ortamı ile her alanda gelişen bir şehir haline geldi. Allah birlik, beraberlik, kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmasın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ramazan Bayramı kapsamında şehir genelinde düzenlenen toplu bayramlaşma törenlerine katıldı. Bayramın ilk günü Tüvasaş Lokali’nde gerçekleştirilen Valilik, Büyükşehir Belediyesi, SESOB Toplu Bayramlaşma Töreni’ne Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali Hüseyin Avni Çoş, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu ve Ali İnci, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti eski Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Recep Yıldırım ve Şaban Dişli, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe müdürleri, Büyükşehir Bürokratları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İtfaiye Teşkilatı Ziyareti

Toplu Bayramlaşma Töreni’nin ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nda da bir program düzenlendi. Teşkilat Bahçesi’nde gerçekleşen törene Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, İl Jandarma Komutanı Albay Şimşiroğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve İtfaiye Daire Başkan Ayhan Arancı, Başkan Zeki Toçoğlu tarafından karşılanan Vali Hüseyin Avni Coş’un tören mangasını selamlamasının ardından tüm çalışanların bayramı tebrik edildi.

AK Parti Birliği

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, programları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni’ne katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Ali İnci, Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun da yer aldığı programda çok sayıda teşkilat mensubu bir araya geldi, bayramlaştı.

STK ziyaretleri
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha sonra STK temsilcileri tarafından düzenlenen programlar kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sakarya Yerel Kültür Derneği Federasyonu bayramlaşma törenlerine katıldı. Ziyaretlerinde şehrin bir bayramı daha birlik ve beraberlik içerisinde karşıladığını ifade eden Toçoğlu, “Huzur ve kardeşlik içinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı’nın, Sakarya’da  farklı kültürel grubun huzur içerisinde, kardeşçe yaşadığı huzur iklimin Türkiye’ye örnek olarak yayılmasına vesile olmasını arzu ediyorum. Sakarya’mız, sağlanan birlik, beraberlik ve huzur ortamı ile her alanda gelişen bir şehir haline geldi. Allah birlik, beraberlik, kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmasın” ifadelerini kullandı.

Serdivan Ziyareti

Başkan Toçoğlu Ramazan Bayramı’nın ilk gününde son olarak Serdivan belediye başkanlığı  tarafından düzenlenen programa katıldı. Serdivan Belediyesi’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan Toçoğlu, Serdivan belediye çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.
.