Başkan Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nin yeni başhekimi Uzman Dr. Aydın Sarı’yı ziyaret etti. Toçoğlu, “Şehrimizde uzun yıllar başarılı görevler yapmış Aydın Bey’in aramızda olmasından memnuniyet duyuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.


Dr. Aydın Sarı ise, “Sayın Başkanımıza düşünceleri ve ziyareti için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nde 2003 yılından beri başhekim olarak görev yapan ve yaş haddinden emekli olan Uzman Dr. Necmettin Şafak, görevini Uzman Dr. Aydın Sarı’ya devretti ve Tıp Merkezi’nde Aydın Sarı dönemi başladı. Yeni başhekimi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Necmettin Şafak Bey, tıp merkezimizde önemli ve hayırlı hizmetlerde bulundu.


Kendisine teşekkür ediyor, Aydın Sarı Bey’e de yeni görevinde başarılar diliyorum. Şehrimizde uzun yıllar başarılı görevler yapmış Aydın Bey’in aramızda olmasından memnuniyet duyuyorum. Aydın Bey’e güveniyoruz.


Allah çalışmalarında kolaylıklar versin” ifadelerini kullandı. Tıp Merkezi’nde göreve başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzman Dr. Aydın Sarı ise, “Sayın Başkanımıza düşünceleri ve ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Tıp Merkezi şehrimize çok faydalı bir merkez durumundadır. Binlerce vatandaşımız burada tedavi oluyor. İnşallah yeni dönemde önemli çalışmalar yapacağız.” şeklinde konuştu.