AKM’de Kadınlar Günü Kutlandı

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kadınlar Günü dolayısıyla Aile Eğitimi seminerlerine katılan kursiyerlere yönelik bir program düzenledi.

AKM’de düzenlenen programa Başkan Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu katılarak ailelere hediye takdim etti.  


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma Biriminde, Aile Eğitimi Seminerlerine katılan kursiyerlerin Dünya Kadınlar Günü kutlandı. AKM’de gerçekleştirilen ve Başkan Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu’nun katıldığı programda katılımcılara kısa bir konuşma yapan Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Betül Karapınar, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karapınar, “Aile İçi İletişim, Aile ve Toplumda Koruyucu Ruh Sağlığı, Bebek Gelişimi, Evliliğe İlk Adım Semineri ve Aile Eğitimi adı altında 1400 kursiyere çeşitli seminerler düzenledik. Aile Eğitimi seminerine 2011 yılında başlayıp 350 kursiyere ulaşılıp katılım belgesi verdik. Ayrıca 2012 yılı itibariyle ilçelere de bu proje yürürlüğe girmiş ve ilk olarak Arifiye ilçesinde başlanmıştır” dedi.

Aile Eğitimi yakında tüm ilçelerde

Aile Eğitimi programlarının yakında tüm ilçelerde düzenleneceğini belirten Karapınar, “Her kursiyerimizin bulunduğu mahallede hizmetlerimizi en iyi şekilde temsil ettiğini düşünüyor, hepinizin Büyükşehir Belediyemizin gönüllü elçileri olduğunuzu biliyoruz ve her türlü getirdiğiniz destekler ve teklifler için de teşekkür ediyoruz. Bize böyle anlamlı günde yalnız bırakmayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu’na ve her hürlü projede bizlere desteğini esirgemeyen Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Zeki Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu konuşmaların ardından ailelerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve kendilerine hediye takdim etti.