Sizlerle Gurur Duyuyoruz Başkan Toçoğlu, 17. Akdeniz Oyunları’nda Sakarya’ya madalya sevinci yaşatan Büyükşehir Belediyesi sporcuları Şeyda Burucu, Enes Erkan ve Çağrıbey Yıldırım’ı makamında ağırladı.

Sporcuları tebrik eden Başkan Toçoğlu, başarılarının devamını diledi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mersin’de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları’nda madalya kazanan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, antrenörler Hüseyin Kaya, Hikmet Şaha ve Mustafa Solmaz ile sporcular Şeyda Burucu, Enes Erkan ve Çağrıbey Yıldırım hazır bulundu.

Sporcularımıza altın, gümüş ve bronz madalya


17. Akdeniz Oyunları’nda şehrimize madalya sevinci yaşatan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, Karate Kadınlar 68 kiloda altın madalya kazanan Şeyda Burucu, Karate Erkekler +84 kiloda gümüş madalya kazanan Enes Erkan ve Çift Erkekler Kano branşında bronz madalya kazanan Çağrıbey Yıldırım’ı tebrik eden Başkan Toçoğlu, “Şehrimizi Akdeniz Oyunları’nda başarı ile temsil eden sporcularımızı tebrik ediyorum.

Başarıları ile gururlandık, mutlu olduk. Sporcularımıza ve gösterdikleri başarılarda emekleri bulunan antrenörlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Enes, Şeyda ve Çağrıbey ile kısa bir sohbet gerçekleştiren ve final müsabakalarını değerlendiren Başkan Toçoğlu, ardından sporculara hediye takdim etti.