Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün 07.11.2013-08.11.2013 tarihlerinde İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı olarak çalışan 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli şoförlere yönelik Bölge Trafik Şube Müdürlüğü tarafından seminer düzenlendi.

Trafik Bölge Şube Müdürlüğünden polis memuru Fethi İzgi ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin'in eğitimci olarak katıldığı " 112 şoförleri için trafikte önemli noktalar" konulu seminer "Kazaların yoğun olduğu noktalar, geçiş üstünlüğü kuralları, resmi araçların trafikte seyri hakkında mevzuatlar , güvenli sürüş" konularının da işlendiği seminere toplam 35 şoför katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uzm. Dr. Murat Alemdar " Bünyemizde şoför olarak görev yapan personelimizin yaptığı iş son derece hassas ve önemli, Sağlık alanında verdiğimiz hizmetlerde onlara çok ciddi görev ve sorumluluklar düştüğünün bilincindeyiz. Bu bilinçle eğitim ve çalışmalarımız devam edecektir. Personelimize kapılarını açan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi