Rizeliler Hemşerileri Bakanlık Müfettişini ağırladı

Sakarya Rizeliler Derneği Rİ-DER Yönetimi, Rize Dernekler Federasyonu Rİ-DEF Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müfettişi Şakir Aksu’yu ağırladı.

Sakarya Rİ-DEF’in Yönetim Kurulu toplantısına katılan Rize Dernekler Federasyonu Rİ-DEF Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müfettişi Şakir Aksu;  “Sakarya'ya görev gereği defalarca geldim. Ancak ilk kez bu kadar güzel insanlarla karşılaştım. Büyük bir şevk ve heyecanla yola çıkmış kardeşlerimizin bu heyecanı ve hevesi hiç eksilmez inşallah” dedi.

Sakarya Rİ-DER Başkanı Hasan Dişli; “Değerli hemşerimiz dostumuz Sayın Şakir Aksu beyi derneğimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bizleri onurlandırdılar kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra federasyonumuz ile daha yakın ilişkiler içerisinde olacağız. Sakarya Rİ-DER, Rize dışında yaşayan 7'den 70'e bütün hemşerilerimizi kucaklamak maksadıyla, proje ve çalışmalara devam etmek arzusunda olan bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Derneğimiz, üyelerimizin ve gençlerimizin bir araya geldiği, birlik beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde, karşılıklı fikir alış verişinde bulundukları bir merkez olmak yolunda hızla ilerlemektedir. Bu manada büyük bir azimle samimi ve heyecanla çalışmalarını
sürdüren yönetim kurulu üyelerime, yeni oluşum içerisinde olan kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve SAÜ-RİDER’li genç kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.