Beşer kişiden oluşan iki takımın yarıştığı münazara etkinliği yoğun katılım ile gerçekleştirildi. İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Op. Dr. Vadettin Aktaş ve yönetim kurulunun katıldığı programa Adapazarı İHL Müdür Yardımcısı ve Edebiyat Öğretmeni, Tes İş Anadolu Lisesi Müdürü, 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesi Müdürü, Arifiye İHL Ortaokul Öğretmeni de katıldı.

Zıt fikirlere sahip ekiplerin münazarası yurt öğrencileri ve misafirler tarafından ilgi ve heyecanla takip edildi. Münazarada Kübra Aydın, Gamze Kapucuoğlu, Merve Dindar, Vildan Halil, Ümmü Gülsüm Temel’den oluşan takım, ‘Sosyal medya ağları kişileri sosyalleştirir’ düşüncesini savunurken, Serap Gezici, Nilay Gündoğdu, Edanur Polat, Şule Polat ve Tuğba Yel’den oluşan takım ise ‘Sosyal medya ağları kişileri bireyselleştirir’ düşüncesini savundular.
Yaklaşık bir saat süren münazara sonunda ‘Sosyal medya ağları kişileri bireyselleştirir’ düşüncesini savunan takım kazandı. Münazaraya katılan tüm öğrencilere yurt yönetimi tarafından kol saati ve kaktüs çiçeği hediye edildi. Ayrıca Yurt Müdüresi Ayşegül Çelik kazanan takımı tebrik ederek, öğrencilere ilerleyen günlerde kahvaltı programı sözü verdi.