“Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, bundan sonraki süreçte de ortak çalışmalara imza atacağız. Minibüsçü esnafımızın taleplerini karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası 5. Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkan seçilen Ali Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Kurul sonrası oluşturulan yeni yönetim ile ortak çalışmaların devam edeceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “5. Olağan Genel Kurul sonrası yeniden Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Ali Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Bu şehirde ulaşım alanında birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk. Yeni yönetimin başarılı olmasını temenni ediyorum. İnşallah, bundan sonraki süreçte de ortak çalışmalara imza atacağız. Minibüsçü esnafımızın taleplerini karşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu’na teşekkür Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa bir şekilde şehrimiz için, şehrimizin ulaşımı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na bu zamana kadar odamıza ve tüm minibüsçü esnafına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Başkan Toçoğlu, Bektaş’a hayırlı çalışmalar dileyerek hediye takdim etti.