Toçoğlu’na teşekkür Programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı gerçekleştirdi. Sandıkçı, “Şehrimizin mutlu ve huzurlu ortamında birlik içerisinde çalışmalarımıza devam etmek bizim için en önemli husustur. Bu birlik ve beraberlik ortamının meyvesi olarak Sakarya’nın eğitim alanında geldiği yeri hep birlikte izliyoruz. Öğretmeler Günü vesilesiyle tüm eğitimcilere her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” derken, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe milliği eğitim müdürlükleri arasında işbirliği ve uyum içerisinde çalışmalar yürütüldüğünü ifade ederek, düzenlenen anlamlı programdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

Kurumlar arası işbirliğini önceliyoruz Konuşmasına tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kurumlar arası işbirliğini önceleyen bir çalışma ilkesi ile hareket ediyoruz. Milli Eğitim ve diğer kurumlarımızla içi içe olmak ve beraber çalışmak bizim için büyük öneme sahip. Hamdolsun, son yıllarda eğitimden kültür ve sanata, daha birçok alanda örnek çalışmalara imza attık. İnşallah hep birlikte, daha da iyiye doğru gidecek, hizmet çıtamızı her geçen gün yükselteceğiz” diye konuştu.

Eğitimcilerimizin yanındayız Konuşmasının devamında toplumun geleceğinin öğretmenlere emanet olduğunun altını çizen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kıymetli eğitimcilerimizin yanındayız. Elimizden geleni yapmaya hazırız. Birlik içerisinde oldukça şehrimiz kazanıyor, şehirler kazandıkça da ülkemiz kazanıyor. Sizler için en iyisi neyse biz onun arayışı içerisindeyiz. Çünkü çocuklarımız, gençlerimiz ve geleceğimiz değerli eğitimcilerimize emanettir” ifadelerini kullandı.