Büyükşehir Belediyesi 20. Ramazan Etkinlikleri açılış töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, “Bu ayın bereketini, huzurunu birlikte paylaşmaktan ve siz değerli vatandaşlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Her akşam etkinliklerimizi sizlerle Kent Meydanı’nda buluşturacağız. Tüm dünyayı ve insanlığı, Ramazan’ın huzur ve kardeşlik ikliminin sarmasını diliyorum” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 20’incisi düzenlenen Ramazan Etkinlikleri açılış töreni gerçekleştirildi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliklere ev sahipliği yapan Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediyesi Başkanvekili Erol Aydın, Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Aydın, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, SASKİ ve BELPAŞ yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ev sahibi Kent Meydanı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve protokolün açılış kurdelesini kesmesiyle başlayan törenin açılış konuşmasını Başkan Toçoğlu gerçekleştirdi.

Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile dünyada kan, gözyaşı ve açlığın bitmesini temenni ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Bu ayın bereketini, huzurunu birlikte paylaşmaktan ve siz değerli vatandaşlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla ve halen yürüttüğümüz projelerimizle şehrimizi sizlerle güzelleştiriyoruz.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Kent Meydanı, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.” şeklinde konuştu.

Huzur ve kardeşlik iklimi

Birlik ve beraberliği sağlamlaştırıcı bu programların her dönem devam edeceğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Başkan Toçoğlu, “Her akşam etkinliklerimizi sizlerle Kent Meydanı’nda buluşturacağız. Düzenlenecek hemşeri geceleri kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi güçlendirecek.

Ramazan’ın ruhunu yansıtan çok değerli sanatçılarımızı sizlerle buluşturacağız. Bu vesileyle Ramazan ayınızı tebrik ediyor, tüm dünyayı ve insanlığı Ramazan’ın huzur ve kardeşlik ikliminin sarmasını diliyorum” diye konuştu.

Şehrin markası olan değerler

Açılış konuşmasının ardından Başkan Zeki Toçoğlu ve protokol, etkinlik alanını gezdi.

Sakarya’nın markası olan değerleri, el sanatlarını ve kültür derneklerinin stantlarını tek tek gezerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Toçoğlu ve İl Başkanı Uncuoğlu, etkinlik alanında hizmet veren esnafın ikramlarını kabul ederek bol kazançlar diledi.