Konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özhan, "Her haliyle rahmet ve mağfiret olan mübarek Ramazan ayı, dillerimizde, gönüllerimizde kâmil birer insan olmaya, Cenab-ı Hakk'ın hazinelerinden istifade eden kullarından olmaya vesile olsun." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 2013 Ramazan ayında birbirinden güzel etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Tüm ilçelerde iftar sofraları kurarak vatandaşların ayağına giden Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı'nda gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri ile Sakaryalılara unutulmaz anlar yaşatıyor.

20. Ramazan Etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Ahmet Özhan Sakaryalılarla buluştu. Kent Meydanı'nda düzenlenen konserde sahne alan Özhan, birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Konsere Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Sakaryalılar katıldı.

Başkan Toçoğlu'na Teşekkür

Bir saati aşkın süre sahnede kalan Ahmet Özhan, Sakaryalıların Ramazan ayını kutladı. Özhan, "Geçen yıl Ramazan ayında meydanların açılışında yine sizlerle beraberdik.

Dün gibiydi. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Her haliyle rahmet ve mağfiret olan mübarek Ramazan ayı, dillerimizde, gönüllerimizde kamil birer insan olmaya, Cenab-ı Hakkın hazinelerinden istifade eden kullarından olmaya vesile olsun. İsyanımızı, günahımızı biliriz.

Cenab-ı Hak bizim günahlarımızı affeder. Ramazan ayını niçin lütfetmiş bizlere. Orucumuzla, iftarımızla, sahurumuzla bereketli bir Ramazan ayı geçirelim inşaallah.

Böylesine güzel hizmetlerle bizleri buluşturan çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinlikler Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Ramazan ayında dopdolu program hazırladıklarını belirterek, "20. Ramazan Etkinliklerimiz kapsamında Kent Meydanı'nda şehrimizin markası olan değerleri, el sanatları ve kültür derneklerini hemşerilerimizle buluşturuyoruz.

Çok değerli sanatçımız Ahmet Özhan konserine ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Ayrıca konser programlarımız kapsamında Sami Savni Özer ve Ömer Karaoğlu da vatandaşlarımızla buluşacak" şeklinde konuştu.