Meydana Gelen Kaza Yerinde İncelemelerde Bulundu

Devam eden karla mücadele çalışmalarını denetledikten sonra Sakarya’ya dönüş yolunda trafiğin kilitlenmesine yol açan kazada incelemelerde bulundular...
Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Geyve ilçesinde devam eden karla mücadele çalışmalarını denetledikten sonra Sakarya’ya dönüş yolunda trafiğin kilitlenmesine yol açan ve iki aracın karıştığı kaza yerinde incelemelerde bulundu.

“Yetkililerden Bilgiler Aldı”

Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Geyve ilçesi Doğançay mevkiinde iki tırın çarpışması sonucu meydana gelen kaza yerinde duran Vali Çetin Oktay Kaldırım, kazaya karışan araçlarda ve olay yerindeki son durumu yerinde incelerken yetkililerden yaralıların sağlık durumu ve yol açma çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Meydana Gelen Kaza Yerinde İncelemelerde Bulundu

“Bekleyen Sürücülere Kumanya Dağıttı”

Yolun açılmasını bekleyen sürücülere uyarılarda bulunan ve hayırlı yolculuklar temennisini ileten Vali Kaldırım, sürücülere ve araçlarda bekleyen vatandaşlara kumanya ve battaniye dağıttı.
 

“Tüm Birimler ve Ekipler Sahada”

Ülkemizi etkisi altına alan ve İlimizde de kendisini büyük ölçüde hissettiren soğuk ve yağışlı havanın olumsuzlukları da beraberinde getirdiğini, Sakarya’da uzun zamandan beri ilk defa böyle yoğun bir yağışın meydana geldiğini belirterek zorunlu olmadıkça bugünlerde yolculuk yapılmasını, zorunlu olanların da çok daha dikkatli olması gerektiğine dikkat çeken Vali Kaldırım, karla mücadele çalışmaları ve yol açma çalışmaları kapsamında tüm İlçe Kaymakamlarının, tüm Belediye Başkanlarının, Karayolları, AFAD, Kızılay gibi tüm birimlerin ve ekiplerin her an sahada olduğunu, herkesin bugünlerde büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti.

Bir süre yoldaki çalışmaları inceleyen ve kazadan etkilenenlere geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Çetin Oktay Kaldırım, yolun açılmasının ardından ekiplere başarılar dileyerek olay yerinden ayrıldı.