Barış ve Kardeşliğin Şehri

Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği’nin iftar buluşmasına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, barış ve kardeşliği en güzel yansıtan bir şehirde yaşadıklarını belirterek, “Sakarya’mızda yaşanan bu kardeşliğin artarak süreceğine, güçlü bağların kopmayacağına olan inancımla, tüm hemşerilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Toçoğlu Makedon Sofrasında

Serdivan Zaman Park'ta düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Boşnak Dernekleri Federasyon Başkanı Muzaffer Güneş, Makedonya ve Tüm Göçmenler Dernek Başkanı Zeki Sürer ile davetliler katıldı.

Bir arada yaşamak

İftar sofralarında misafir edilen vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Toçoğlu, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Barış ve kardeşliği en güzel yansıtan bir şehirde yaşadıklarının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Her zaman ifade etmekten mutluyuz. Sakarya’mız coğrafyamızın her yanından, Balkanlar’dan, Anadolu’dan, Kafkasya’nın pek çok yerinden gelen insanlarımızın bir arada yaşadığı bir kenttir, huzur ve kardeşlik şehridir. Yaşanan bu güzelliklerin artarak süreceğine, bu güçlü bağların kopmayacağına olan inancımla tüm hemşerilerimizin Ramazan’ını tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak çok kültürlülüğü ve bir arada yaşamayı hedefleyen tüm derneklerimize destek vermeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.