Kurudere Müfrezesi Hizmete Alındı

Kurudere Müfrezesi açılışında konuşan İtfaiye Dairesi Başkanı Arancı, “İtfaiye Teşkilatımız güçlenmeye devam ediyor. Kurudere Müfrezemiz 7 gün 24 saat bölgenin hizmetinde olacak” dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı teşkilat yapısını güçlendirmeye devam ediyor. Yeni Büyükşehir Yasası ile itfaiye hizmetlerini tüm il sınırlarına ulaştıran Büyükşehir, açtığı müfrezelerle ihtiyaç anında olaylara daha hızlı müdahale edecek. Bu kapsamda Karasu’nun Kurudere Mahallesi’nde yeni bir müfreze açılışı gerçekleştirildi. 

Daha Hızlı Müdahale

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz’ın da katıldığı programda konuşan İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Arancı, “Vatandaşlarımızın talebini Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilettik. Başkanımız hemen bölgede müfreze kurulması talimatını verdi. Hamdolsun çalışmalarımızı tamamladık.

Karasu’ya bağlı Kurudere mahallemizde kurduğumuz müfreze bölgenin hizmetinde olacak. 6 personelimiz 3 vardiya halinde 24 saat görev yapacak.

Olası ihtiyaç halinde Kurudere ve bölgedeki mahallelere daha hızlı ulaşabileceğiz. İlçemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olsun” dedi.