‘Çizgiden Renge’ Öğretmenler Günü Sergisi Sergide eserleri yer alan öğretmenler adına programın açılış konuşması yapan Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Erhan Ayhan, çok güzel bir projenin hayata geçirildiğini belirterek desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da kültür sanat alanında önemli çalışmaların hayata geçirildiğini belirterek, “Kültür ve sanat şehri Sakarya’mızda, önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Hamdolsun, şehrimizde bu tür eserleri sergileyebileceğimiz, vatandaşlarımızın beğenisine sunabileceğimiz çok güzel mekanlarımız var. Kültür sanat faaliyetlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu sergide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. En anlamlı kutlama Başkan Toçoğlu’nun ardından konuşan Vali Büyük ise, sergide eserleri bulunan tüm öğretmenleri tebrik ederek, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nün anlamlı bir şekilde kutlanması bizleri çok mutlu etti. Büyükşehir Belediyemizin kültür sanat alanında ilimize katkı sağlamak için hayata geçirdiği projelere her zaman teşekkür ediyoruz. Bugün öğretmenlerimizi teşvik ve onurlandırma adına çok güzel bir çalışma gerçekleştirilmiş. Sergide eserleri bulunan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Açılış konuşmalarını ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Vali Mustafa Büyük sergide eserleri bulunan öğretmenleri tek tek tebrik ederek, günün anısına hediye takdim etti.

Toçoğlu ve Büyük sergiyi gezdi Konuşmaların ardından Çizgiden Renge Öğretmenler Günü Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Vali Mustafa Büyük ve beraberindekiler, sergide yer alan eserleri inceleyerek, öğretmenlerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

2 Aralık’a kadar sergilenecek Sakarya’da görev yapan görsel sanat öğretmenlerinin eserlerinden oluşan ‘Çizgiden Renge’ Öğretmenler Günü Resim Sergisi, 2 Aralık Pazartesi gününe kadar vatandaşlar tarafından ziyaret edilebilecek.