Valilik Toplantı Salonunda Garnizon Komutan Vekili P. Alb. Salih Üstündağ, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, İlçe Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının açılışında bir konuşma gerçekleştiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, huzur şehri olarak bilinen Sakarya’mıza bu unvanın verilmesindeki etkenlerden birisinin de asayiş ve güvenlik tedbirleri olduğuna dikkat çekerek, bu gibi toplantıların şehrimizdeki huzur ortamının devam ettirilmesi ve istişare açısından önemli olduğunu ifade etti.

Güvenlik birimlerimizin diğer kurumlarımızla da gerekli işbirliği ve koordinasyonu sağlayarak şehrimizde ki huzur ortamını korumak için gece gündüz çalıştıklarına değinen Vali Ahmet Hamdi Nayir, herkese görevinde başarılar diledi.

İl ve ilçelerdeki genel güvenlik ile asayişi etkileyen konuların değerlendirildiği toplantıda alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar görüşülürken, yetkililer de sorumluluk alanlarına dair bilgi paylaşımında bulundular.