S Personel, emlak sektörü ve dostlar bir arada Sakarya’da 1978 yılından beri faaliyet gösteren Karataş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Emre Karataş; Serdivan Beyzade Cafe’de gerçekleştirdiği İftar Programıyla; dostları, personelleri ve birlikte çalıştığı emlakçı ve firmalarla biraraya gelerek, orucunu açtı.

  Yatırımları hakkında bilgi veren girişimci işadamı Emre Karataş; Sakarya’nın sekiz farklı bölgesinde “Cemre” adını verdikleri inşaatlarını tamamlayarak, satışını gerçekleştirdikleri 700 dairenin ardından; 15 blok ve 120 daireden oluşan Cemre 17’ninde satışına başladıklarını söyledi.

Beşköprü’de bulunan Cemre 13’te 100 bin TL’den başlayan fiyatlarda 90 dairenin kaldığını ifade eden Karataş; İş Bankası aracılığıyla yüzde 75’ine kadar kredi çıkartabileceklerini dile getirdi.

Cemre 13’ün krediye hazır olduğunu ifade eden Karataş; 1+1 ve 5+1 arasında 80 bin TL’den başlayan fiyatlarla Cemre 17’ninde satışına başladıklarını söyledi.

Araba hobisi olarak ta tanınan genç İşadamı Emre Karataş ayrıca; İstanbul Florya’da 2012 yılında açtığı ve ünlü markaların yer aldığı Karataş Motors ile de Türkiye’nin başlıca firmaları arasına bulunduğunu dile getirdi.