Toçoğlu minik sporcularla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali’de Yaz Spor Okulları açılış törenlerine katıldı. Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak il genelindeki 16 ilçemizde yaz spor okullarının faaliyette olmasından büyük mutluluk duyuyoruz Öğrencilerimizin ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine olanak sağlayan faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

Yaz Spor Okulları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl rekor seviyede kayıt alan yaz spor okullarının ilçelerde açılış etkinlikleri sürüyor. Başkan Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali’de Yaz Spor Okulları açılış törenlerine katıldı. Törenlerde Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem de hazır bulundu.

Başkan Toçoğlu’na Teşekkür

Karasu ve Kocaali’de yaz spor okullarının ilk kez düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden başkanlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Kocaali Yaz Spor Okullarının açılışında konuşan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise, “Yaz spor etkinlikleri Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla bu yıl ilk defa Kocaali’de de düzenleniyor. Bu vesileyle yavrularımız sporun toplumsal başarı ve kişisel gelişimi destekleyici yönünden yararlanacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

1400 spor gönüllüsü

İl genelinde 14 bin gencin sporla iç içe bir yaz dönemi geçirecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Genç sporcuların yetiştirilmesinin ve spora kazandırılmasının önemini bir ilke olarak benimsedik. İl genelinde 16 ilçemize yaz spor okullarını yayarak 14 bin gencimizi sporla buluşturuyoruz. Karasu ve Kocaali ilçelerimizde 1400 spor gönüllüsü gencimiz de tüm bu etkinliklerden en iyi şekilde yararlanacaklar. Bundan sonraki dönemlerde sayı daha da artacak. Öğrencilerimizin ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine olanak sağlayan bu tür faaliyetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sohbet etti

Açılış konuşmalarının ardından protokol yaz spor okullarına katılacak öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi. Daha sonra Başkan Toçoğlu esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.