Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada 400 metrelik yolda asfalt çalışmalarının sona erdiği ve yaya yolu yapımının ise kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Sakarya Üniversitesi Kampüs yerleşkesi içerisinde başlattığı yol çalışmalarını tamamladı. Serdivan Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerin isteklerini sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na iletmelerinin ardından, Başkan Toçoğlu bölgede incelemede bulunmuş, bu yönde çalışmanın yapılacağını belirtmişti. Gerekli altyapının hazırlanmasının ardından projeyi başlatan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, SAÜ Devlet konservatuarı ile Serdivan Erkek Öğrenci Yurdu’nun bulunduğu güzergahta asfalt çalışmalarını tamamladı.

Yaya yolu yapılıyor Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Sakarya Üniversitesi Kampüs yerleşkesi içerisinde, Devlet Konservatuarı ile Serdivan Erkek Öğrenci Yurdu arasındaki güzergahta, yol yapım ve asfalt çalışması tamamlanmıştır. 400 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olan yolda, yaya yolu yapım işi de kısa süre içerisinde tamamlanacaktır” ifadelerine yer verildi