Her akşam ünlü Karadeniz sanatçılarıyla, Marmara Bölgesi’nde yaşayan Karadenizlilere yöresel hava yaşatıyor.

Karadeniz’in ünlü organizatör ve sunucularından Başak Sevgi Ekşi ve Celal Tosun’un sahibi olduğu ve 1 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul Kartal Kordonboyu Mahallesi Hürriyet Caddesi (Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi yanında) açılışı gerçekleştirilen Şahane Cafe Resturant; her akşam birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

Nezih ve aile ortamında Karedeniz ev yemekleri ve alternatif yemeklerle müşterilerine Karedeniz havası yaşatan Şahane Cafe; Ramazan ayında saat 15.00 ile sahura kadar hizmet verirken, Ramazan ayı sonrası ise 08.00 – 02.00 arasında müşterilerine hizmet verecek.

Ünlü Sanatçılar Her akşam dönüşümlü olarak sanatçıların sahneye çıktığı Şahane Cafe’de; “Pazartesi Alper Toşuürek, Salı Karadeniz Gecesi, Çarşamba İslam Yıldız, Perşembe Mehmet Akyıldız, Cuma Zeki Uçkan, Cumartesi Bahar ve Pazar günü ise Türküleriyle Cemal Kaya” hayranlarıyla buluşuyor.

Horon’un bol olduğu Şahane Cafe’ye İstanbul dışında Sakarya (Adapazarı), Kocaeli (İzmit), Gebze ve Yalova’dan gelen misafirleri de ağırlıyor.