Kamu Hastanelerine Birliği Genel Sekreterliğine ziyaret

İNCİ: “Sağlık bizim her şeyimiz”

Her şey Sağlıklı Sakarya için

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, beraberindeki tam kadro yönetim kurulu üyesi ile birlikte Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam’ı makamında ziyaret ederek, çifte “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Tam kadro ile

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ve beraberindeki 15 kişilik tam kadro yönetim kurulu üyesi ile birlikte Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği’nin yeni Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam’ı makamında ziyaret ederek, çifte “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Çifte hayırlı olsun

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam tarafından Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda açılışı gerçekleştirilen Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yeni hizmet binası ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterinin değişmesinden dolayı çifte hayırlı olsun dileklerinde bulunan MÜSİAD Şube Başkanı Halit İnci ve yönetim kurulu üyeleri, Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam’a başarı temennisinde bulundu.

Başarı temennisi

Kendisini yapılan ziyaretten ve eski dostlarını bir arada görmekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, yakından takip ettiği MÜSİAD Sakarya Şubesi’ne, çalışmalarımda başarılar diledi. MÜSİAD Şube Başkanı Halit İnci ise Kamu Hastaneleri Birliği’nin Sakarya’daki sağlık alanında yapılandırma ve yönetimi başarıyla sağlamaya çalıştığını, bu başarının mimarı Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam’a başarılar diledi.