Hendek Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti’den Sakarya için Milletvekili Aday Adayı olan Ali İnci RATED’i ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Ziyarette konuşan Aday Adayı İnci, “Sakarya Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği uzun zamandır takibimde olan bir dernek.

Çalışmalarını çok beğeniyorum. Günümüzde internet yayıncılığı çok üst düzey noktaya geldi. Bu yüzden RATED gibi derneklerin faaliyetlerine her zaman destek olmalıyız.” şeklinde konuştu.

RATED Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Adıyaman ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle Sayın İnci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizi oldukça sevindirdi.

Ali İnci’nin Belediye Başkanlığı döneminde birçok başarılı işlere imza attığı herkesçe kabullenilmiş bir durum. Toplumumuz Ali İnci’nin Milletvekili olması halinde aynı başarıyı kendisinden bekliyor. Sayın İnci’de aynı özveri ile çalışacağını her fırsatta dile getiriyor. Biz de kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.” dedi.