Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “3 blok olarak inşa ettiğimiz İmam Hatip Lisesi projesinde kat yapım işleri büyük ölçüde tamamlandı” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Valilik Konağı arazisinde yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi inşaatı hızla yükseliyor. Eğitime tam destek sloganıyla yola çıkan Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi hakkında açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şehir merkezinde gelecek nesiller için güzel bir miras bırakacağız. 3 blok olarak inşa ettiğimiz İmam Hatip Lisesi projesinde kat yapım işleri büyük ölçüde tamamlandı” diye konuştu.

En güzel miras Lise’nin 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edildiğini de sözlerine ekleyen Oktar, “15 bin metrekare alan üzerinde, modern mimarisiyle şehrimizde fark yaratacak okulumuzu inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Şehrin eğitim ve öğretim hayatına önemli katkı sağlayacak 32 derslikli İmam Hatip Lisesi’nin Sakarya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.