Milupa sponsorluğunda Hülya Konar'ın konuşmacı olduğu “An’ı Keşfet” konulu seminer, The Riada Hotel’de Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Hemşirelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.



Hülya Konar, bu seminerin sadece bilgi aktarma eğitimi olmadığını, interaktif ve aktif katılımlı kapsamlı bir bilgi paylaşımı semineri olduğunu hatırlatarak "Bu oldukça keyifli geçen 3 saat içinde, 'Kendimizi ruhen, fiziken, duygusal, zihinsel olarak yeterince tanıyor muyuz? Şuan neredeyiz, nerede olmak istiyoruz? İç motivasyonumuzu yüksek tutabiliyor muyuz? Evet veya hayır'ın sebebleri ? An nedir? An'ı yaşamak ne demek? An'ı yaşıyor muyuz?' sorularından yola çıkarak katılımcıların günlük iş ve özel yaşamlarında daha sağlıklı ve mutlu olabilmeleri için zihinsel, ruhsal, duygusal, fiziksel bedenlerinin hepsini kullanmalarının önemi üzerinde durularak, kendi iç dünyalarına bakmalarını sağlayacak meditasyon uygulaması yapılmıştır. Bu seminerimiz neticesinde toplam 15 kişi sertifika almayı hak kazanmıştır. Böylesine içten ilgi gösteren tüm katılımcılara yürekten teşekkür ederim. Kendini her alanda iyileştirmek ve keşfetmek isteyen insanların, sorunlarından kaçmak yerine olay ya da durumları kabullenip kendisi için psikolojik baskı oluşturan duygusal yüklerinden kurtulup özgürleşmesi ve rahatlaması gerektiği konusu bu seminer programlarımızın çıkış noktasıdır. Yoğun ilgi sebebiyle gelecek aylarda Milupa sponsorluğunda yine aynı hastanenin Çocuk Servisi Hemşireleri ve sonrasında Sakarya'nın Özel Hastane Pediatri Hemşireleri içinde bu semineri tekrarlayacağız." ifadelerine yer verdi.


Kişisel Gelişim amaçlı seminerini veren Hülya Konar; seminere katılımından dolayı tüm konuklara teşekkür ederken, Sakarya’yı çok sevdiğini, en kısa süre içerisinde tekrar burada olmak istediğini dile getirdi.