Toplu bayramlaşma töreni Serdivan Tunatan Tesisleri’nde gerçekleştirilen Valilik Toplu Bayramlaşma Töreni’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Mustafa Büyük, Garnizon Komutanı Bilgehan Saymaz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayşenur İslam, Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti bayramlaştı Valilik Toplu Bayramlaşma Töreni’nin ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen programa katılan Başkan Zeki Toçoğlu, İl Başkanı Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayşenur İslam, Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer ile bayramlaştı.

Toçoğlu STK’lar ile buluştu Başkan Toçoğlu daha sonra Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. İlk olarak Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ve davetlilerin kurban bayramını tebrik etti. Kurban Bayramı’nda programlarına devam eden Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Yerel Kültür Derneği’nde düzenlenen buluşmalara da katılarak, davetlilerin bayramını kutladı.

Muhtarlardan teşekkür Daha sonra Sakarya Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Başkan Zeki Toçoğlu, Dernek Başkanı Erdal Erdem ve muhtarların bayramını tebrik etti. Kent Park içerisindeki yeni hizmet binasının açılışının da geçekleştirildiği törende konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal erdem, “Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun. Şehrimizde görev yapan muhtarlarımıza yeni hizmet binasını kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya, gelecek nesilleri şehri Muhtarlar Derneği Bayramlaşma Töreni’nde kısa bir konuşma yapan Başkan Zeki Toçoğlu, birlik ve beraberliğin önemine değinerek şu ifadeleri kullandı: “Kurban Bayramımız mübarek olsun. Allah, nice bayramları sevdiklerinizle beraber nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin diye dua ediyorum. İnşallah, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu şehir gelecek nesillerin şehri. Gelecek nesillerimize daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir bırakmak adına partimizle, milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla beraber çalışmaya devam edeceğiz.”

Serdivan’a yoğun ilgi Başkan Toçoğlu, programı kapsamında son olarak Serdivan Belediyesi Bayramlaşma Töreni’ne katıldı. AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’in de bulunduğu bayramlaşma törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.