Hentbolda yaklaşan yeni sezon öncesinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak her branşta mutlak başarı hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yaklaşan 2013/2014 sezonu öncesi fikstür ve Türkiye Kupası kura çekiminin gerçekleşeceği Hentbol Bayanlar ve Erkekler 1. Lig fikstürünün takımımız için hayırlı olmasını diliyorum.

Tüm takımlara yeni sezon hayırlı olsun” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediyespor, tüm branşlarda yeni sezona yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşan 2013/2014 sezonu öncesi hentbolda fikstür ve Türkiye Kupası kura çekiminin gerçekleşeceğini dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak her branşta mutlak başarı hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

2013/ 2014 Hentbol sezonu Bayanlar ve Erkekler 1. Lig fikstürü ile Türkiye Kupası kuraları çekilişi 6 Ağustos Salı günü gerçekleşiyor. Türkiye Kupası kura çekiminin de aynı gün belirleneceği takvim THF Spor Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Eylül sonunda ligin başlayacağı Hentbol 1. Liginde 14 takım mücadele ediyor. Gerçekleşecek kura çekimlerinin takımımız için hayırlı olmasını diliyorum.

Tüm takımlara yeni sezon hayırlı olsun” şeklinde konuştu.