Yönetim Kurulu Başkanı Can Akova ve üyeler tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir,  Serdivan Helikopter Pisti Alanında sergilenen iş makinaları ve teçhizatları inceledi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile birlikte etkinlik alanında incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Akova, Sakarya’da bir ilk olan ve dünyaca ünlü birçok markanın araçlarının sergilendiği İş Makinaları Tanıtım Etkinliğinde Helikopter Pistinin sektör temsilcisi firmalar tarafından tamamen doldurulmasının sevindirici olduğunu, düşüncelerinin Serdivan ilçesindeki yeni dernek binalarının açılışını yapıp sektördeki ithalatçı ve yerli üretici firmaları dernek üyeleriyle bir araya getirmek olduğunu, ancak davet ettikleri sektör temsilcilerinin kendilerine etkinlik düzenleme teklifiyle gelmelerinin işi büyük bir buluşmaya vardırdığını, hem sektöre ilgisi olanları hem de sektördeki firmaları bir araya getirdikleri için mutluluk duyduklarını söyledi.

ü

Etkinlik alanında sektör temsilcileri ile bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Böylesi önemli ve güzel bir etkinliğin İlimize ve sektöre büyük katkılar sunacağına inanıyorum. Bu buluşmanın aynı zamanda sektörün de ihtiyaçlarını karşılamasını, Sakarya'mız için daha güzelini başarmak için bir gayret olmasını talep ediyor, buna vesile olmasını diliyoruz. Sektöre hayırlı olmasını temenni ederken, emeği geçenleri de tebrik ediyorum” dedi.

Sergi alanında hem tanıtım etkinliğinin hem de temsili olarak yeni dernek binasının açılış kurdelesini kesen Vali Ahmet Hamdi Nayir SAHİMDER yönetimi ve sektör temsilcilerine başarılar dilerken, Yönetim Kurulu Başkanı Can Akova da kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Sayın Valimize teşekkür ettiklerini ifade etti.

Hendek ilçesinde faaliyet gösteren Hafriyat firma sahipleri ve Eski Milletvekili - Belediye Başkanı Ali İnci’de programa katılarak Kurdeleyi Vali ile birlikte kesti.